Één partij met de beste oplossing.

Polinder Brandpreventie

Brandveiligheid

Brandpreventie van uiterst belang om uw medewerkers en bezoekers een veilig onderkomen te bieden. Polinder Brandpreventie ziet dagelijks dat veel panden niet voldoende zijn ingericht om de kans op brand zo klein mogelijk te maken. Polinder kan u helpen met het realiseren van een brandveilig onderkomen.

Brand verwoest niet alleen materieel, maar kan ook emotionele schade met zich meebrengen. Vaak komt het besef over brandveiligheid pas als het te laat is. Voor Polinder staat brandveiligheid voorop en wij zijn gespecialiseerd in het voorkomen van brandschade. Wij brengen zowel nieuwe als bestaande panden op niveau zodat het voldoet aan de huidige wetgeving van het bouwbesluit.

polinder brandpreventie

Kennis en veiligheid

Brandpreventie kan op verschillende manieren worden doorgevoerd. De keuze van materiaal is erg belangrijk om een gebouw brandveilig in te richten. Bepaalde materialen zetten uit bij hitte of zijn erg brandgevoelig. Bij nieuwbouw of verbouwing kunnen wij u adviseren over materiaalkeuze. Een pand verdelen wij in brandcompartimenten en brengen brandscheidingen aan door rekening te houden met materiaalkeuze. Ook zorgen we voor blus- en sprinklerinstallaties.

Na installatie van de brandpreventieve materialen worden de wijzigingen doorgevoerd in een logboek. Dit geeft een duidelijk beeld van de situatie voor en na. Ook voeren we een jaarlijkse controle uit om er zeker van te zijn dat het pand veilig blijft.

Onze medewerkers volgen periodiek trainingen om kennis up-to-date te houden en op de hoogte te blijven van de vernieuwde wetgeving. Al onze materialen zijn van het gecertificeerde merk Nullifire, onderdeel van Tremco Illbruck.

In samenwerking met Polinder Bouw en Albert Vree & Co is elke klus mogelijk en hebben we alle specialiteiten onder één dak. Tijdens de werkzaamheden staan we altijd in nauw contact met de klant en zorgen we altijd voor een uitstekend eindresultaat.

Wilt u meer weten over brandpreventie?

Kijk dan op de website van Polinder Brandpreventie