Één partij met de beste oplossing.

Aannemersbedrijf Polinder BV

Arnhem

Voor al uw bouwprojecten

Polinder Bouw is een aannemersbedrijf gevestigd in Arnhem. Polinder Bouw is gespecialiseerd in allerlei facetten van de bouwsector. Binnen het bedrijf verzorgen zij nieuwbouw, verbouw, afbouw, inbouw, onderhoud, renovatie en staan ze altijd klaar voor advies.

Alle typen woningen met eventuele bijgebouwen realiseert Polinder Bouw. In samenspraak met de klant worden woonwensen, materiaalkeuze en budget op papier gezet. Van begin tot eind begeleiden we het proces met de klant tot het complete wensenpakket is vervult.

Voor verbouwingen aan badkamers en keukens of het realiseren van een nieuwe dakkapel of serre staan we ook garant. Tijdens de verbouwing probeert bouwbedrijf Polinder de overlast tot een minimum te beperken. Samen met de opdrachtgever wordt het eindresultaat behaald waar beiden partijen trots op kunnen zijn.

home-2

Ondersteuning in nieuwbouw, verbouw en onderhoud

Na het realiseren van een pand is het werk nog niet gedaan. We ondersteunen u en uw pand ook met onderhoud. Een gedegen onderhoudsplan zorgt ervoor dat panden in topconditie blijven. Polinder Bouw voorkomt dat kleine mankementen grote mankementen worden door deze gelijk aan te pakken. Daarnaast draagt een goed onderhouden pand bij aan de uitstraling van uw onderneming.

Naast het creëren van nieuwe panden blazen we ook nieuw leven in oude panden. Polinder Bouw heeft jaren ervaring met het renoveren van oude gebouwen en monumentale boerderijen. Dit doen ze in samenwerking met gerenommeerde bedrijven die gespecialiseerd zijn in het restaureren van allerlei soorten panden.

In samenwerking met Polinder Brandpreventie en Valkenburg Vree B.V. is elke klus mogelijk en hebben we alle specialiteiten onder één dak. Tijdens de werkzaamheden staan we altijd in nauw contact met de klant en zorgen we altijd voor een uitstekend eindresultaat.

Wilt u een afpraak maken?

Neem dan contact op met ons!