Één partij met de beste oplossing.

Over ons

Samen sterk

Polinder Groep is een organisatie die gespecialiseerd is in bouw gerelateerde projecten bestaande uit drie bedrijven; Polinder Bouw Arnhem, Aannemersbedrijf Valkenburg Vree B.V. te Weesp en Polinder Brandpreventie te Arnhem.

De combinatie van drie bedrijven met elk een eigen specialisme zorgt ervoor dat Polinder Groep een totaalpakket kan leveren voor alle wensen en behoeften van een klant. Dit zorgt voor diverse mogelijkheden van groot tot klein. Denk aan het vervangen van een deurdranger tot het realiseren van een nieuwbouw project.

In Weesp bevindt zich Valkenburg Vree B.V. die in hun werkplaats werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals het maken van kozijnen en meubelstukken. Polinder Brandpreventie voert verschillende technische aanpassingen uit waardoor gebouwen voldoen aan de huidige wetgeving op het gebied van brandpreventie.

Ons bedrijfsmodel zorgt er voor dat we dicht bij de klant staan. Tijdens ver- of nieuwbouw werkzaamheden heeft de klant nauw contact met de personeelsleden die de werkzaamheden uitvoeren.

home-2

Dit doen wij

Nieuwbouw en Verbouw

We houden ons bezig met nieuwbouw en verbouwing voor zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Zo bouwen wij uw nieuwe droomhuis en stemmen we samen het budget en de materialen af. Voor een nieuwe badkamer of een nieuwe keuken bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Afbouw en inbouw

Afbouw en inbouw behoort ook tot onze specialiteiten. De Polindergroep is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van complete inbouwpakketten voor verschillende installatiecomponenten. We denken graag met u mee om de kwaliteit te verhogen en de bouwtijd te verkorten. Uw budget is bij ons altijd de basis.

Onderhoud

Goed onderhoud van uw pand voorkomt toekomstige problemen aan het gebouw. Polindergroep maakt in overleg met u een onderhoudsplan met bijbehorend budget.

Renovatie

Panden die door het verstrijken van de tijd hun uitstraling zijn verloren bieden wij een nieuwe start. Voor advies en uitvoering van renovaties kunt u bij ons terecht. Wij renoveren uw pand en werken ook samen met gespecialiseerde partners om het restaureren van monumentale panden mogelijk te maken.

Advies

Elke klus staan we bij met advies. We houden altijd rekening met tijd, budget en zorgen dat kwaliteit gewaarborgd is. Niet alleen de materiaalkeuze en uitvoering van de werkzaamheden nemen we mee, ook logistieke zaken als verhuizingen en het feit dat er doorgewerkt moet worden nemen we mee.

Brandpreventie

Onze brandpreventie afdeling helpt u om uw pand te laten voldoen aan de eisen die gesteld worden door de overheid. Allereerst voeren wij een grondige inspectie uit en geven vanuit onze bevindingen een gedegen advies. In samenwerking met een onafhankelijk bureau wordt een rapport opgesteld die alle zwakke plekken weergeeft. Vanuit dit punt wordt een bouwkundig plan opgesteld om de zwakke plekken te verhelpen. We werken met brandwerende en brandvertragende materialen en verzorgen de installatie zelf. Wijzigingen die zijn doorgevoerd worden opgeslagen in onze administratie en we komen jaarlijks terug om de brandveiligheid te controleren.     

Martijn Polinder

Directeur

Mijn naam is Martijn Polinder en ik ben de eigenaar van de Polindergroep. Ik ben 27 jaar oud en woon in Bemmel. Ik ben gek op de auto- en motorsport. Naast mijn werk bij Polinder begeleid ik ook Glenn van Straalen, een wegrace coureur op WK-niveau. Samen reizen we de hele wereld over.

Ik word erg vrolijk van het werken met mensen. Samen prachtige resultaten bereiken, met ups en downs, maakt me erg enthousiast.

Marco Teunissen

Directeur

Mijn naam is Marco Teunissen, ik ben 46 jaar oud en inmiddels 17 jaar getrouwd met Cindy Teunissen. Samen hebben wij een zoon van 15 jaar, Robin Teunissen. Ik hou van auto’s en motoren en ik beoefen diverse sporten, waaronder tennis en volleybal. Eigenlijk alle sporten met een bal.

Ik ben erg trots op wat we inmiddels bereikt hebben met Polinder en kijk daarom ook vol passie naar de toekomst.

Lotte Joosten

Administratie

Ik ben Lotte Joosten en ik ben 26 jaar oud. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uit te gaan en tijd door te brengen met vrienden en vriendinnen. Ik werk nu sinds 1 jaar bij aannemersbedrijf Polinder en doe hoofdzakelijk de administratie, maar vind eigenlijk alle facetten van het werk bij Polinder leuk.

Ricky Wieland

Werkorganisator & Werkvoorbereider

Ik ben Ricky Wieland, 24 jaar en ik werk sinds 2 jaar bij Polinderbouw.  Ik ben begonnen bij Polinder als timmerman en heb de kans gekregen om mij als werkorganisator/werkvoorbereider verder te ontwikkelen. Ook zit ik in het 4e jaar van de KOB aannemers opleiding, dus Polinder past perfect bij mijn ambities.

Ömer Topcu

Werkorganisator

Mijn naam is Ömer Topcu, 33 jaar oud en woonachtig in Arnhem. Ik ben getrouwd en heb een zoontje van 4 maanden. In 2011 ben ik afgestuurd aan de HTS bouwkunde en na mijn opleiding ben ik bij een woningbouwcorporatie begonnen. Ook heb ik bij diverse teken/adviesbureaus gewerkt.

Inmiddels werk ik 2 jaar bij Polinderbouw als werkorganisator, best lang voor een jong bedrijf dat pas 3 jaar bestaat. Om mijn ambities waar te maken kon ik het niet beter treffen dan bij Polinderbouw. Naast mijn werk speel ik in mijn vrije tijd graag voetbal.

Wilt u een afpraak maken?

Neem dan contact op met ons!