Één partij met de beste oplossing.

Valkenburg Vree b.v. Weesp

Aannemersbedrijf Valkenburg Vree b.v.

Onderhoud, verbouw en renovatie in de regio Weesp

Begin 2017 nam Polinder Groep het 130 jaar oude familie aannemersbedrijf Albert Vree & Co uit Weesp over om haar positie in de regio Weesp-Amsterdam te versterken. Mede door dit succes heeft het bedrijf eind 2019 het meer dan 100 jaar gerenomeerde aannemersbedrijf Valkenburg Nigtevegt b.v. Per januari 2020 zet het samengevoegde bedrijf de werkzaamheden verder voort onder de naam Valkenburg Vree b.v., daardoor kan Polinder het gebied van Arnhem t/m Amsterdam bedienen.

Wij hebben een eigen werkplaats waar we verschillende werkzaamheden uitvoeren, zoals het op maat maken van meubelstukken of het timmeren van kozijnen voor ramen en deuren. Naast timmerwerk verrichten wij verder zowel complete nieuwbouw als verbouw en het onderhoud van verschillende soorten panden. Zowel Albert Vree & Co als Valkenburg Nigtevegt restaureren en renoveren al decenia lang monumentale panden in Weesp en wijde omgeving.

In samenwerking met Aannemersbedrijf Polinder en Polinder Brandpreventie is elk project mogelijk en hebben we alle specialiteiten onder één dak. Tevens staan we tijdens de werkzaamheden altijd in nauw contact met de klant en zorgen we altijd voor een uitstekend eindresultaat.

Contactgegevens

Valkenburg Vree b.v.
Nieuwstad 54
1381 CD Weesp

Telefoon: 0294-412532

Wilt u een afpraak maken?

Neem dan contact op met ons!

Polinder Groep neemt aannemersbedrijf Albert Vree & Co over

Het bijna 130 jaar oude familiebedrijf is begin 2017 overgenomen door Polinder Groep. Naast nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudsactiviteiten is dit bedrijf gespecialiseerd in het restaureren van monumenten. Een mooie aanvulling voor Polinder Groep.