Één partij met de beste oplossing.

Albert Vree & Co Weesp

Aannemersbedrijf Albert Vree & Co Weesp

Albert Vree & Co is een 130 jaar oud familie aannemersbedrijf uit Weesp. Echter heeft Albert Vree veel ervaring in de bouwwereld. Tevens  is sinds 2017 het bedrijf onderdeel van de Polindergroep, daardoor kan Polinder het gebied van Arnhem tot Amsterdam bedie

Wij hebben een eigen werkplaats waar we verschillende werkzaamheden uitvoeren, zoals het op maat maken van meubelstukken of het timmeren van kozijnen voor ramen en deuren. Naast timmerwerk verrichten wij verder zowel complete nieuwbouw als verbouw en het onderhoud van verschillende soorten panden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het restaureren van monumenten, daardoor heeft Albert Vree & Co jarenlang diverse monumentale panden mogen restaureren in en rondom Weesp.

In samenwerking met Aannemersbedrijf Polinder en Polinder Brandpreventie is elk project mogelijk en hebben we alle specialiteiten onder één dak. Tevens staan we tijdens de werkzaamheden altijd in nauw contact met de klant en zorgen we altijd voor een uitstekend eindresultaat.

Contactgegevens

Nieuwstad 54
1381 CD Weesp

Telefoon: 088 002 22 00

Wilt u een afpraak maken?

Neem dan contact op met ons!

Polinder Groep neemt aannemersbedrijf Albert Vree & Co over

Het bijna 130 jaar oude familiebedrijf is begin 2017 overgenomen door Polinder Groep. Naast nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudsactiviteiten is dit bedrijf gespecialiseerd in het restaureren van monumenten. Een mooie aanvulling voor Polinder Groep.